Масаж

ОЗДРАВИТЕЛЕН ЦЕНТЪР ВЕДА, ВАРНА

• Лечебно-възстановителен масаж -  Включва комбинация от класически и специализирани масажни похвати според конкретните медицински показания.  Разработен на базата на класически масажни техники в съчетание с дълбока обработка на енергийните канали - този масаж ще се погрижи за цялото Ви тяло и ще докосне сърцето. 

• Тай масаж -   съчетава практики от древната индийска аюрведа и традиционната китайска медицина, с масажиране в дълбочина, разтягане и работа върху енергийните линии, с цел облекчаване на напрежението в мускулите, хармонизирайки жизнената сила и енергия да циркулират свободно в тялото. 

• Рефлексотерапия - Всички органи, жлези и системи в тялото са проектирани върху зони или рефлексни точки по ходилата и ръцете. Чрез масаж на тези точки рефлексотерапевтът намалява напрежението в цялото тяло.

• Терапевтичен масаж

• Частичен масаж 

• Цяло тяло

• Мобилизиращ масаж по Терие

• Лимфен масаж/Мануален Лимфен Дренаж -  отлично терапевтично средство с многостранно въздействие. Със специфични ритмични движения и използване на лек натиск, по прецизен начин се стимулира потока на лимфната течност в тялото, било то профилактично, или поради увреда на лимфни структури, отстраняване на лимфни възли и др., насърчавайки нейното движение към сърцето за оттичане на течности и отпадъци, елиминиране на бактерии, токсини и излишна вода намиращи се в лимфната циркулация, както и за отблокиране на запушени съдове.  Мануалният лимфен дренаж е и чудесно средство за подмладяване и подобряване на лимфотока и циркулацията на цялото тяло, лице и деколте, в борбата с целулита и задържането на течности, за изваяни крайници, корем, ханш.

• Аюрведа масаж със стъпала - работи чрез активиране на специфични акупресурни точки и меридиани. Прилагайки прецизен натиск със стъпала и/или длани позволява на виталната енергия прана - фината жизнена енергия на организма(може да се сравни с Китайското понятие за Чи енергията) да тече безпрепятствено, освобождава стрес и напрежение от цялата ни система. Подходящ за цялостно балансиране на здравето, за възстановяване след травми и наранявания, при неврологични или други специфични заболявания, ако спортувате - за поддържане еластичността на цялото тяло и на мускулните влакна.

Свържете се с нас, за да си запишете час

Адрес

ул. Македония, 82-84, Варна
0886220599
info@vedahealthcare.bg

За бърз отговор, моля свържете се с нас от

Понеделник - Петък 09:30-18:30